Nyheter

Tilbakeblikk på 2017

Nok et fantastisk år for Lightmakers nærmer seg slutten. Vi kan også i 2017 se tilbake på et innholdsrikt år med flere spennende prosjekter.

I april ansatte vi Roger Nilsen som ny salgssjef og i desember startet Freddie Moen i jobben som selger. Vi teller nå syv, dedikerte, proffe og serviceorienterte ansatte. Dette teamet skal i tiden fremover skape nye verdier og kunderelasjoner slik at vi også i 2018 kan fortsette fremgangen.

I vår var vi representert på EuroShop i Düsseldorf. Der vi fikk vi besøk av både nye og eksisterende kunder. Det var en flott messe, der styring, ny teknologi og det visuelle uttrykket var gjengangeren for de fleste av leverandørene.

Vår hovedleverandør har i løpet av året videreutviklet sin produktportefølje til å bli svært effektiv. Vi kan nå levere produkter med effektivitet opp mot 170 lm/W. Det er ganske formidabelt.
Teknologien utvikler seg raskt, og vi er stolte over å ha leverandører som er i forkant av utviklingen. Det gir oss muligheten til å alltid levere siste skrik innen teknisk belysning.

På kundenivå har vi innledet flere spennende samarbeid som vi tar med oss inn i 2018. Tusen takk til alle kundene som har troen på at kvalitet, levetid og reduserte driftskostnader er de viktigste kriteriene for et lysanlegg. Vi gleder oss til å samarbeide videre med dere.

VI VIL BENYTTE ANLEDNINGEN TIL Å ØNSKE ALLE KUNDER OG SAMARBEIDSPARTNERE EN GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Vi tar en velfortjent juleferie. Kontoret er stengt fra 23.12. Vi er tilbake i full drift fra 02.01.2018.