Elkjøp Glassmagasinet

På Glasmagsinet i Oslo har det vært butikkvirksomhet siden 1862. 150 år senere flytter en av Norges elektrogiganter inn.

I det æreverdige varemagasinet finnes nå det siste innen teknologi og Elkjøp sine kunder kan nyte godt av en stor og flott butikk midt i sentrum.

 

KONSEPTET

Det er ikke bare varene som selges selges som er teknologiske nyvinninger.

Belysningskonseptet er et resultat av flere års jobbing med prøvebutikker i både Sverige og Danmark. Konseptet er spesielt utviklet for butikker med sentrumslokasjoner.

 

Med fleksibelt skinnesystem og armaturer som tar liten plass, kan lyset lett tilpasses de ulike butikkenes utforming. Konseptet tar også hensyn til butikker med lav takhøyde og gir handlingsfrihet.

Med spotlight og pendler i ulike former og fasonger får butikken et spennende og til dels eksklusivt uttrykk. På denne måten skapes nysgjerrighet og kundene trives i butikkene.

 

I taket henger det siste innen retailbelysning, og Elkjøp er en av de første i verden som utstyrer en butikk med Light Panel.

Med Light panel kan vi belyse store områder med få armaturer.

Med bruk av en spesiell linseteknikk hentet fra vår bestselger E-line  får man det beste fra to verdener. Nemlig en armatur som er pen å se på, lett å montere, energieffektiv og viktigst av alt; gir behagelig og fint lys.

 

Som resultat får man hypermoderne butikk der belysningen harmonerer med innredningen og produktene kommer godt frem.

 

Med dette prosjektet har vi vist frem alle sider av bedriften. Vi har utviklet et lysdesign som er i henhold til kundens ønsker, vi har redusert energikostnadene ved hjelp av effektive produkter med lavt strømforbruk og vi har belyst en butikk som viser frem varene på best mulig måte.

Kontakt oss

Kontaktperson hos Lightmakers
Audun Morgestad
Sales Manager
Andre referanser du kanskje liker

Kantine Grensesvingen

Les mer

New Wave

Les mer

Grorud Flerbrukshus

Les mer

Vang Autoservice

Les mer

Malmskriverveien 18

Les mer

PULP

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo