Leverandører

Vi samarbeider kun med anerkjente leverandører som leverer produkter med høy kvalitet. 
Lightmakers stiller strenge krav hva gjelder teknologi, miljø, bærekraft og energieffektivitet hos våre leverandører. 

Lightmakers kan med glede presentere RZB Lighting som en ny samarbeidspartner.

RZB ble grunnlagt i Bamberg, Tyskland i 1939, og har med sin lange fartstid opparbeidet seg stor annerkjennelse innenfor både kommersiell bruk og boligbruk.

Selskapets produktlinje inkluderer et bredt spekter av teknisk LED belysning som dekker segmenter som industri, kontor, utdanning, helse, butikkbelysning, boliger og utendørs belysning

I tillegg til fokus på design og teknologi, tar RZB bærekraft på alvor, noe som vises i produktene deres som er laget av miljøvennlige materialer.

De har dessuten iverksatt energieffektive produksjonsprosesser for å redusere karbonavtrykket.

 

TRILUX er en europeisk lysprodusent lokalisert i Tyskland, med over 5000 ansatte og er representert i over 50 land over hele verden.

Firmaet har et stort produktspenn av teknisk belysning som dekker segmenter som kontor, industri, helse, utdanning, retail, utendørs og arkitektonisk belysning.

TRILUX har stort fokus på miljøbesparelser og energieffektive løsninger av belysningen men også på de ansatte og firmaets nærområder. 

Lightmakers er en stolt samarbeidspartner av TRILUX og av deres verdier og fokus på fremtidsrettet belysningsløsninger.

Det er med stolthet at vi kan kalle oss leverandør og samarbeidspartner av Oktalite.
Oktalite inngår som er en del av TRILUX GROUP.

De produserer belysning til retail og er som TRILUX opptatt av fremtidsrettede belysningsløsninger. Vi har levert mange flotte prosjekt til fornøyde kunder med belysning fra Oktalite. Dette er produkter som virkelig bærer preg av god tysk kvalitet.

Belysningen er effektiv - noe som betyr god økonomi for deg som kunde, i tillegg er det flotte produkter å se på – de er enkle å montere og sist, men ikke minst har de et stort utvalg i sitt produktsortiment, noe som gjør av vi kan tilpasse belysningen i DIN butikk etter dine behov, for å fremme dine produkter på best mulig måte.

I Firenze ligger Exenia som produserer arkitektonisk belysning med god teknisk kvalitet til alle typer prosjekter. Med egen fabrikk har de muligheter til å lage spesialtilpassede produkter.
Deres produkter har unikt og stilig design, dekorert med et tilnærmet ubegrenset utvalg av farger med naturlig base.

Exenia er en betydelig aktør i den profesjonelle belysningssektoren, spesialisert i produksjon av LED-lysarmaturer til innendørsbruk. Exenia er del av Lumenpulse.

RUBN er en svensk produsent av designbelysning. 

Alle lamper er laget i Sverige - produsert for hånd, designet og utviklet med største oppmerksomhet på presisjon i detaljer og materiale. RUBN produserer lamper til offentlige og private rom. Rubns oppdrag er å gi kunden gleden av å oppleve harmoni mellom materiale, design og funksjonalitet.

Alt er desginet av Niclas Hoflin. 


Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo