Mercedes-Benz Lørenskog

Made in Germany er stikkordet for det nye Mercedes-Benz lokalet på Lørenskog. Her er både biler og belysning av beste kvalitet. 
I samarbeid med Oktalite/Trilux har vi levert belsyning til Norges råeste Mercedes-Benz forhanlder, og du verden for en butikk. 

Med DALI-styrte armaturer kan alle armaturer styres, noe som gir stor fleksibilitet fordi man kan velge ut biler som ønskes belyst på en spesiell måte. 

Det første som møter deg når du går gjennom dørene er en enorm lysskulptur, spesiallaget for dette anlegget. Videre innover i lokalene blir bilene presentert med belysning av høy kvalitet, som gir et esklusivt utrykkk - akkurat som Mercedes Benz vil ha det. 

I den ene enden av butikken er området der man kan konfigurere den nye bilen sin. Her er det armaturer med redusert blending som gir god synskomfort og som ikke gir refleksjoner i skjermen. 

Det er også levert flere meter med LED-striper som er innfelt i vegger i tak. 

Lightmakers er eksperter på belysning med mål om å øke salg og attraktivitet. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan du kan vise frem dine varer på best mulig måte. 

 

Kontakt oss

Andre referanser du kanskje liker

Kantine Grensesvingen

Les mer

New Wave

Les mer

Grorud Flerbrukshus

Les mer

Vang Autoservice

Les mer

Malmskriverveien 18

Les mer

PULP

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo