Posthuset, Oslo

Posthuset, tidligere kalt Postgirobygget huser hovedkontoret til Posten Norge.
Bygget, som ble oppført i 1975 er på hele 19. etasjer, og var lenge Norges høyeste bygg inntil Oslo Plaza sto ferdig.


Lightmakers har levert tegnet og levert ny LED kontorbelysning til de fem øverste etasjene. I disse etasjene sitter hele administrasjonen til Posten og Bring.
I tillegg til ny belysning er også lokalene renovert med nye møbler og flere møterom. Dette gir Posten en moderne og fremtidsrettet arbeidsplass, der det er tatt hensyn til aktivitetsbasert jobb, fremfor faste plasser.

Belysningskonseptet er forholdsvis enkelt, men det er brukt armaturer som gir lite blending og gode arbeidsforhold. I kontorer og møterom er levert armaturer med mikroprismatisk avdekning som gir godt og behagelig lys, uten å sjenere.

Ganger og er korridorer belyst med innfelte downlights med en rekflektorteknikk som gjør at lyskilden ikke kommer til syne før man står rett under. Denne teknikken gjør at armaturen nesten er usynlig, men likevel gir lys til et stort område.

Det er også benyttet spotlight til å belyse vegger og elementer som er ønsket fremhevet. Dette gir en lun og god atmosfære og er med på å skape kontraster.

Det er levert ca. 1000 armaturer til prosjektet og alt er produsert i Europa. Ligthmakers har som mål å levere kortreist belysning som er produsert for de forholdene de skal operere i.
Med kvalitet i produktene sikres kunden lavere vedlikeholdskostnader, forutsigbar drift og et lysanlegg som varer lenge. Dette sparer kunden for penger og gir en miljøgevinst.

Det er driften av anlegget som koster penger, og investeringen er bare en del av den totale kostnaden. Lightmakers leverer derfor produkter som er effektive i forhold til lumen per watt (lm/W) og som har tilstrekkelig kjøling. Armaturene er produsert med materialer som leder varmen bort fra komponentene. Dette resulterer i lavere driftstemperatur som igjen gir lengre levetid.

Kontakt oss

Kontaktperson hos Lightmakers
Steinar Pjaaka
Sales Manager Office / Marine & Offshore
Andre referanser du kanskje liker

Kantine Grensesvingen

Les mer

New Wave

Les mer

Grorud Flerbrukshus

Les mer

Vang Autoservice

Les mer

Malmskriverveien 18

Les mer

PULP

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo