Butikk

Elkjøp Stavanger City

Elkjøp’s city-konsept inntar Stavanger 

Lightmakers leverer belysningen når Elkjøp Stavanger blir kjedens nye city-butikk.

Etter flere måneder med ombygging åpnet Elkjøp dørene til en hypermoderne butikk midt i Stavanger sentrum.
Konseptet skiller seg fra normalen med sentrumsnære butikker med et noe mer spisset utvalg. Butikkene fokuserer mer på mobil, pc og tilbehør, men har også et fullsortiments utvalg av TV’er, vaskemaskiner og andre elektroniske artikler du ellers vil finne i en vanlig Elkjøpbutikk.

Kort forklart er det bestselgerne fra nettbutikken som utstilles live slik at kundene kan komme i butikken å teste ut varene.

Butikken i Stavanger har også en flott utstilling av Elkjøp sin kjøkkenkonsept EPOQ. I tillegg får butikken en egen servicedesk hvor du kan fikse det mest av elektronikk, inkludert appleprodukter.

Fra før finnes det en citybutikk på Glassmagasinet i Oslo samt Strøget i København.

 

Butikkbelysning i ypperste klasse

Elkjøp har investert mye ressurser i dette konseptet. En viktig del av denne layouten er belysning.
Lightmakers har vært leverandør av butikkbelysning til Elkjøp i flere år allerede, og lysekonseptet for denne butikken er laget i samarbeid med Elkjøp og vår leverandør Oktalite.

Belysningen fra Glassmagasinet er videreført, men i Stavanger er man prisgitt ett enklere lokale med bedre takhøyde som har gjort at denne butikken får utnyttet belysningen til det maksimale.

Igjen er det Lightpanel og B.lee mini som gjør hoveddel av jobben.
Sammen med de flotte Hola-ringene fra Exenia fremstår butikken som eksklusiv og spesiell og ikke noe man finner i andre butikker.
Lightpanel som produkt er unikt. Med bruk av en spesiell linseteknikk hentet fra vår bestselger E-line  får man det beste fra to verdener. Nemlig en armatur som er pen å se på, lett å montere, energieffektiv og viktigst av alt; gir behagelig og fint lys.

 

Vi kan belysning og har utviklet lyskonsepter for noen av de største butikkkjedene i landet.
Ta kontakt med oss dersom du vil ha den beste belysningen!