thansen Bodø

Oppdag den nye thansen-butikken i Bodø med Linedo butikkbelysning fra Lightmakers

På Mørkved, rett utenfor Bodø sentrum, har thansen nå åpnet dørene til sin helt nye butikk, til stor glede for en hel region. Denne butikken markerer kjedens 46. butikk i Norge og er den første i Bodø, men den tredje i Nord-Norge.

Lightmakers er stolt leverandør av belysning til thansen, og vi er takknemlige for å ha fått være med på dette spennende prosjektet også. Butikken er utstyrt med vårt innovative Linedo-system, som ikke bare sikrer rask og effektiv montering, men også gir fantastisk lys til butikklokalene.

Butikken er designet med et konsept som er både enkelt og effektivt. Det gir et jevnt grunnlys kombinert med spotlights som er integrert i systemet, noe som gir muligheten til å skape fleksible belysningsløsninger og fremheve spesielle områder i butikken.

Ifølge elektrikeren som har jobbet med installasjonen, er Linedo-systemet enklere og raskere å montere enn sammenlignbare systemer fra konkurrentene. Dette kommer både sluttkunden og installatørene til gode, da det frigjør kapasitet og reduserer byggekostnadene. I tillegg gir Lightmakers 10-års garanti som gir trygghet til kunden. 

Med innovative Linedo fra Lightmakers, er det enklere enn noensinne å skape en attraktiv og funksjonell butikkopplevelse.

Kontakt oss

Andre referanser du kanskje liker
Kontor

Malmskriverveien 18

Les mer
Butikkbelysning

Vinmonopolet Linderud

Les mer
Industri

PULP

Les mer
Kontor

Posthuset, Oslo

Les mer
Butikkbelysning

Høylandet Auto

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo