Wergelandsveien 15

Wergelandsveien 15 er et kontorprosjekt vi har levert i samarbeid med Norconsult, Realkapital Utvikling og Kontakt El-installasjon.

Prosjektet var en del av en stor oppussing av det det som kalles for «lektorenes hus» og som tidligere har vært Japans ambassade. Byggets eier er utdanningsforbundet og leietaker er Making Waves som er en del av teknologi- og kommunikasjonsgruppen North Alliance.

Lightmakers har tegnet og levert belysning til alle byggets 6 etasjer med produkter av høy kvalitet og et lysdesign som skal gi de ansatte gode arbeidsforhold, men også skape en trivelig atmosfære både i kantine, resepsjon og fellesområder.

 

Vi har i dette prosjektet benyttet vår fleksibilitet hva gjelder valg av leverandører, og har benyttet det beste fra hele seks forskjellige produsenter. Dette gjør at vi kan bruke de forskjellige leverandørenes spisskompetanse på ulike områder.

På cellekontorene og i de åpne landskapene har vi benyttet en armatur med mikroprismer for redusert blending. Dette gir et jevnt godt lys på arbeidsflatene og kan dimmes enkelt ved bruk av DALI.

I kantinen har vi levert en stor bakbelyst akrylplate, samt dekorative pendler fra Rubn Lighting og Exenia over spisebord og bardisk.

Resepsjonsdisken er belyst med Bridge fra Exenia, samt Quattro LED-panel fra samme leverandør. Det er også montert spotlight på skinne for å kunne lyse opp blomster, logo og andre elementer man ønsker å få frem.

 

Prosjektet var svært omfattende og krevde mye planlegging. Med flere aktører er det mange som skal tilfredsstilles, men med godt samarbeid har vi overlevert et prosjekt vi er stolte av.

 

Kontakt oss

Kontaktperson hos Lightmakers
Ulf Morgestad
Lysmaker
Andre referanser du kanskje liker
Butikkbelysning

Høylandet Auto

Les mer
Butikkbelysning

Elkjøp Glassmagasinet

Les mer
Butikkbelysning

Plantasjen Mjøndalen

Les mer
Industri

New Wave

Les mer
Butikkbelysning

REMA 1000 Trysil

Les mer
Butikkbelysning

Autoria Kolbotn

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo