Bring Berger

Bring Warehousing på Berger, har nylig gjennomført en omfattende oppgradering av belysningen i sitt 40 000 kvadratmeter store anlegg.

Dette prosjektet, gjennomført i samarbeid med vår samarbeidspartner Romerike Elektro, har resultert i en markant forbedring av arbeidsmiljøet og betydelige kostnadsbesparelser for kunden. 

Med den nye LED-belysningen fra Lightmakers har Bring Berger opplevd en imponerende økning i effektiviteten ved å redusere plukkfeil.

"Med den nye belysningen fra Lightmakers har vi opplevd en økning i effektiviteten ved å redusere plukkfeil. Våre ansatte rapporterer om en betydelig forbedring i belysningen, noe som har bidratt til å skape bedre arbeidsforhold," uttaler en Jan Roger Heia fra Bring Berger.

Den positive tilbakemeldingen fra de ansatte understreker viktigheten av riktig belysning i arbeidsmiljøet. En godt opplyst arbeidsplass ikke bare bidrar til økt trivsel, men kan også ha direkte innvirkning på produktivitet og nøyaktighet i arbeidsoppgavene.

I tillegg til å forbedre arbeidsforholdene har oppgraderingen til LED-belysning resultert i betydelige kostnadsbesparelser for Bring Berger. Sammenlignet med den tidligere belysningsløsningen, har Bring oppnådd imponerende besparelser på opptil 48% i strømforbruk.

 

Kontakt oss

Andre referanser du kanskje liker
Butikkbelysning

Bertel O. Steen Lørenskog

Les mer
Butikkbelysning

Elkjøp Glassmagasinet

Les mer
Butikkbelysning

Vang Autoservice

Les mer
Kontor

Spaces Tollbugata

Les mer
Butikkbelysning

Plantasjen Tunejordet

Les mer
Kontor

Posthuset, Oslo

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo