Lightmakers gjør lys enkelt for deg

Lightmakers leverer butikkbelysning, kontorbelysning og industribelysning samt produkter og belysningskonsepter innen profesjonell belysning til bedriftsmarkedet. Lysdesign er et viktig element i folks hverdag. Belysningen påvirker hvordan vi oppfatter omgivelsene og hvordan vi utfører normal daglig aktivitet.

HVA GJØR LIGHTMAKERS?

LIGHTMAKERS er leverandør av belysningsløsninger innenfor følgende områder:

  • Retail/butikkbelysning
  • Kontorbelysning
  •  Skole/barnehage
  • Industribelysning
  • Utendørsbelysning

Vi har et nært partnerskap med RZB, EXENIA og TRILUX som alle er store annerkjente leverandører innenfor belysning, med stort fokus på ny teknologi, bærekraft og moderne design.

LIGHTMAKERS er opptatt av energieffektive løsninger med produkter av god kvalitet og lang levetid.

HVORFOR LIGHTMAKERS?
Lightmakers har gjennom 25 år i bransjen levert tjenester og produkter til butikker, kontorer, industribygninger. Vi har kunnskapen som skal til for at våre kunder skal få det riktige lyset på de riktige stedene. Enten det er med mål om å øke salget med bedre butikkbelysning, skape gode arbeidsforhold i et kontorbygg eller spare penger på energieffektive løsninger. 

 Våre kunder uttaler

"For Rema 1000 er optimal belysning i butikklokalene særdeles viktig. Riktig lysdesign skaper en god kundeopplevelse og gjør at man får vist frem produktene på en bedre måte. LED belysningen bidrar i tillegg med å redusere driftskostnader betydelig noe som er viktig for REMA 1000.  

Resultatet ser vi i form av  gode tilbakemeldinger fra kunder,  økt omsetning, og reduserte driftskostnader.

Lightmakers har hjulpet oss med å utvikle en meget effektiv belysning i en rekke av våre butikker. Selskapet har solid kunnskap, gode produkter, og har gitt oss verdifulle råd om de ulike løsningene man kan velge mellom.»

 

John Roger Hansen, Teknisk Direktør REMA 1000 

Kontaktperson hos Lightmakers
Ulf Morgestad
CEO Lightmakers AS

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo