Lightmakers gjør lys enkelt for deg

Lightmakers leverer butikkbelysning, kontorbelysning og industribelysning samt produkter og belysningskonsepter innen profesjonell belysning til bedriftsmarkedet. Lysdesign er et viktig element i folks hverdag. Belysningen påvirker hvordan vi oppfatter omgivelsene og hvordan vi utfører normal daglig aktivitet.

HVA GJØR LIGHTMAKERS?

LIGHTMAKERS er leverandør av belysningsløsninger innenfor følgende områder:

  • Retail
  • Kontor
  •  Skole/barnehage
  • Industri
  • Utendørs

Vi har et nært partnerskap med TRILUX. TRILUX er Tysklands største produsent av teknisk belysning.

LIGHTMAKERS er opptatt av energieffektive løsninger med produkter av god kvalitet og lang levetid.

HVORFOR LIGHTMAKERS?
Lightmakers har gjennom 25 år i bransjen levert tjenester og produkter til butikker, kontorer, industribygninger. Vi har kunnskapen som skal til for at våre kunder skal få det riktige lyset på de riktige stedene. Enten det er med mål om å øke salget med bedre butikkbelysning, skape gode arbeidsforhold i et kontorbygg eller spare penger på energieffektive løsninger. 

 Våre kunder uttaler
«Vi er veldig fornøyd med jobben Lightmakers har gjort på Linderud. Butikken har fått et helt annet uttrykk enn tidligere, og fremstår som nå som veldig moderne. Med sin kunnskap innen belysning har Lightmakers funnet en fin balanse mellom lysmengde, fargegjengivelse og energiforbruk. Riktig lysdesign skaper en god kundeopplevelse»

Yvonne Grannes, Vinmonopolet

Kontaktpersoner hos Lightmakers
Freddie Moen
Country Manager Norway
Ulf Morgestad
CEO Lightmakers Nordic

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo