Lysstyring og programmering

Lightmakers tilbyr skreddersydde lysstyringsløsninger basert på DALI-protokollen, og vi er stolte av å kunne tilby både enkle og avanserte alternativer.

Vår ekspertise innen lysdesign og teknologisk innovasjon gjør oss i stand til å tilpasse systemer som sikrer at lyset kun er på der det trengs, når det trengs. Dette ikke bare bidrar til betydelige kostnadsbesparelser gjennom redusert strømforbruk, men det gir også en mer effektiv bruk av energiressursene.

Moderne lysstyringsteknologi har transformert måten vi ser på belysning. Ved å implementere intelligente løsninger kan bedrifter og eiendommer oppnå ytterligere besparelser ved å redusere unødvendig energiforbruk. Vår tilnærming til lysstyring fokuserer på å tilpasse belysningen etter behovene til hvert rom eller bygg. Dette ikke bare skaper et mer behagelig miljø, men bidrar også til økonomisk effektivitet og bærekraftig drift.

Med våre løsninger får du full kontroll over lyset ditt. Enten det er automatisert belysning basert på tilstedeværelse, tidspunkter på dagen eller individuell justering etter romfunksjon, sørger vi for at lyset kun er aktivert der det er nødvendig. Dette fører ikke bare til betydelige besparelser på strømregningen, men det reduserer også den samlede miljøpåvirkningen. Oppdag våre skreddersydde DALI-baserte lysstyringsløsninger i dag og ta det første skrittet mot et mer effektivt og bærekraftig belysningssystem.

Kontaktperson hos Lightmakers
Thomas Riis
CTO/Teknisk fagansvarlig
Kontakt oss


Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo