Leverandører

Et utvalg av våre mest trofaste leverandører. Lightmakers setter strenge krav til alle våre leverandører hva gjelder kvalitet, levetid, miljø og leveringsdyktighet.
Lightmakers er en frittstående bedrift og kan velge fra et bredt spekter av leverandører. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vår hovedleverandør er Trilux. Trilux er Tysklands største produsent av teknisk belysning og en av Europas største belysningsleverandører. Trilux er en komplett leverandør av lys til kontor, industri og utendørs. Med Trilux har vi en stor portefølje av produkter der teknisk kvalitet og teknologi er står sterkt. Trilux er verdensledene på teknologi og utvikling og har egne testsenteret og laboratorier der det utvikles nye produkter og løsninger.   SIMPLIFY YOUR LIGHT  

Se hjemmeside

Oktalite er en tysk leverandør med hovedkvarter i Köln. De leverer armaturer med høy presisjon og kvalitet til å stole på. De satser stort på utvikling av LED, og blir betraktet som en markedsleder på denne fronten. Oktalite er en av våre mest trofaste leverandører og har produkter som er spesielt egnet for salgsfremmende lys.

Se hjemmeside

Exenia er italiensk design blandet med lysteknikk, funksjonalitet og teknologi. Exenia er en våre nyeste partnere og de kan med sine produkter bistå oss i flere prosjekter.

Se hjemmeside

ArtLuce har sitt kreative virke i Vomp i Østerrike. Å komme inn i lokalene til Artluce er som å komme inn i et kreativt myldrebol av mennesker og musikk. Her produseres det mye spesialdesignet og unikt. I tillegg har de en forståelse for elektronikk og løsningsorientert vilje som flere har å lære av de. ArtLuce benytter stort sett lokale leverandører av materiell og teknologi. Vi erfarer at Artluce leverer kvalitetsarmaturer med høy presisjon og lang levetid. Vi er stolte av å representere Artluce i Norge.

Se hjemmeside Last ned katalog

LEC er spansk leverandør av høykvalitets LED produkter til hovedsaklig vei, sport og industri. De produserer alt selv på egen fabrikk i Barbate, sør i Spania. LEC er en av få europeiske lysleverandører som produserer LED-chiper i egen fabrikk. Vi har jobbet med LEC fra 2014 og er meget imponert over jobben de gjør. LEC leverer utelys til Rema 1000.  

Se hjemmeside

RUBN er en svensk produsent av designlamper der estetikk, funksjon og kvalitet kjennetegner produktene. Lampene er håndlaget i Vittsjö i Sverige. RUBN lamper er designet og utviklet med fokus på presisjon i detaljer og materialer og passer til hoteller, barer, restauranter, kontorer og butikker. Vi er glad for å jobbe med denne fantastiske produsenten.  

Se hjemmeside