Autoria Kolbotn

Lightmakers AS har gjennomført et bemerkelsesverdig prosjekt for Volkswagen-forhandleren Autoria Kolbotn, hvor vi har levert skreddersydde belysningsløsninger i tråd med deres eksisterende konsept.

Våre LED-belysningsprodukter, nøye valgt fra vår anerkjente leverandør RZB, er designet for å møte Autoria Kolbotns strenge krav til både kvalitet og funksjonalitet.

Dette samarbeidet representerer ikke bare en ny milepæl for oss, men understreker også vårt langvarige partnerskap med Møller Bil og Volkswagen, som har vart i over 30 år.
Vi er stolte av å ha dem som kunde, og dette prosjektet demonstrerer vår evne til å levere skreddersydde belysningsløsninger som harmonerer med kundens visjon og behov.

Riktig butikkbelysning er avgjørende for bilforhandlere av flere grunner. Godt lys bidrar til å fremheve bilene på en måte som appellerer til kundene og øker salget. Et riktig lysmiljø kan også forbedre kundeopplevelsen ved å skape en innbydende atmosfære og fremheve detaljer i bilene.

Med vårt fokus på kvalitet, design og funksjonalitet har Lightmakers AS bidratt til å skape et vellykket og attraktivt miljø for Autoria Kolbotn. Vi ser frem til å fortsette å styrke vårt samarbeid med Møller Bil og Volkswagen og til å levere innovative belysningsløsninger som overgår forventningene til våre kunder.

Kontakt oss

Kontaktperson hos Lightmakers
Ulf Morgestad
Lysmaker
Andre referanser du kanskje liker
Kontor

Malmskriverveien 18

Les mer
Butikkbelysning

thansen Bodø

Les mer
Butikkbelysning

Elkjøp Glassmagasinet

Les mer
Utdanning

Vormsund Ungdomsskole

Les mer
Industri

New Wave

Les mer
Butikkbelysning

Plantasjen Tunejordet

Les mer

Lightmakers AS
Frydenbergveien 46 B
0575 Oslo